Belediye Başkanımız AV. Ahmet AKKUŞ Nurhak Yaz Spor Okulu Açılışına Katıldı

Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediyesi Tarafından düzenlenen yaz spor okulu açılışı İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK, Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet AKKUŞ, Garnizon Komutanı Jan. Yzb. Fatih TORUN, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin AKDOĞAN, Belediyemiz Spor İşleri Müdürü Ahmet ATEŞ'in yanı sıra diğer kurum müdürleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti.

Burada bir konuşma yapan Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet AKKUŞ ''15 Temmuz hain darbe girişimi haftasına denk gelen bu açılış; çocuklarımızı böyle bir etkinlikle kardeşlik ve birlikte yaşam konusunda kaynaştıracağını ve bir daha böyle olaylar yaşanmaması için yeni temeller atacağını belirtti. Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın  ''Ben Sporcunun Zeki Çevik ve  Ahlaklısını'' sözünü gençlerimize hatırlattı ve gençlerimiz yarınlarımız.'' dedi.

Daha sonra çocuklara spor okulu için dağıtılan hediyeler verildi ve toplu resim çektirildi.