Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş Nevruz Kutlamasına Katıldı

Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ; Nurhak Çok Proğramlı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Nevruz Kutlamasına Katıldı.

21 Mart Nevruz bayramı münasebetiyle  Nurhak   Lisesi bahçesinde düzenlenen kutlama   Kaymakamımız İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, Kurum Müdürleri ve Amirleri , öğretmen ve öğrencilerin   katılımıyla başladı. Kutlama Aziz Şehitlerimize saygı duruşu İstiklal Marşının okunması, kaymakamımız İsmail PENDİK'in  günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmayla devam etti. Konuşmadan sonra öğrencilerin hazırladığı  halk oyunu, yumurta tokuşturma, halat çekme, çuvalla zıplama yarışı ve müzik dinletisi yapıldı.

Tören ,  örs üzerinde demir döğme  ve Nevruz ateşinin üzerinden  atlamayla son buldu.