Belediye Başkanımız 2018 Yılı Ocak Ayı İlçe Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Misak-ı Milli Konferans Salonunda 2018 yılının ilk İlçe Koordinasyon Toplantısına İlçe Kaymakamımız İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, Jandarma Bölük Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Belediyemiz Müdürleri, Tüm Daire Amirleri, Muhtarlarımız, Sivil Toplum Temsilcileri, Yerel Basın Temsilcileri ve Vatandaşlarımız katıldı.

İlçemiz için yapılan ve yapılması planlanan konular görüşüldü vatandaşlarımızın sorunları dinlenerek çözüm arandı.

Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ ; ''2017 yılında yapılan hizmetlerden daha fazlasını sizlere vermek için 2018 yılında daha çok çalışıp Nurhak'ımızı çok daha güzel, daha yaşanılabilir hale getirmeye çalışacağız.'' dedi.