Belediye Başkanımız 2018 Yılı Niisan Ayı İlçe Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Misak-ı Milli Konferans Salonunda 2018 yılı Nisan İlçe Koordinasyon Toplantısına İlçe Kaymakamımız İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, Jandarma Bölük Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Belediyemiz Müdürleri, Tüm Daire Amirleri, Muhtarlarımız, Sivil Toplum Temsilcileri, Yerel Basın Temsilcileri ve Vatandaşlarımız katıldı.

İlçemiz okulları tarafından hazırlanan Zararlı Maddelerle Mücadele sunumların ardından, İlçe kaymakamımız İsmail PENDİK ve Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ'un konuşmalarını yaptılar. Toplantıya katılanlar söz alarak, bölgelerindeki sorunlarını  yapılması gerekenlerle ilgili isteklerini dile getirdiler.

Koordinasyon  toplantısı birlikte çekilen fotoğrafın ardından son buldu.