Belediye Başkanımız 2018 Yılı Mart Ayı İlçe Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Misak-ı Milli Konferans Salonunda 2018 yılı Mart İlçe Koordinasyon Toplantısına İlçe Kaymakamımız İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, Jandarma Bölük Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Belediyemiz Müdürleri, Tüm Daire Amirleri, Muhtarlarımız, Sivil Toplum Temsilcileri, Yerel Basın Temsilcileri ve Vatandaşlarımız katıldı.

İlçe kaymakamımız İsmail PENDİK ve Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ'un konuşmalarının ardından;  ilçemizdeki kurum müdürlükleri, belediyemiz ve büyük şehir belediyemiz 2017 yılı  faaliyetlerini ve çalışmalarını slaytlar şeklinde sunu yaptılar. Sunudan sonra  toplantıya katılanlar söz alarak, bölgelerindeki sorunlarını  yapılması gerekenlerle ilgili isteklerini dile getirdiler.

Koordinasyon  toplantısı birlikte çekilen fotoğrafın ardından son buldu.