ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan nutuk2 nutuk1 manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 KOLANYA K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Belediye Başkanımı İlhami BOZAN Jandarma Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

''Kurulduğu ilk günden itibaren Ülkemizin bölünmez bütünlüğü korunması ve halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda özverili çalışmalarını esirgemeyen Jandarma Teşkilatımızın 180. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anar, selam ve sevgilerimi sunarım” dedi.