Belediye Başkan Vekilimiz Hacı FESLİ Yaz Spor Okulu Açılışına Katıldı

Belediye Başkan Vekilimiz Hacı FESLİ, Büyük Şehir Belediyemiz tarafından hazırlanan  Yaz Spor Okulu açılışına Katıldı.

Gençlerin sporla daha sağlıklı ve kendine güvenen bireyler olacağına değinen Belediye Başkan Vekilimiz Hacı FESLİ, ''Aynı zamanda böyle organizasyonlar çocuklarımızın toplumla kaynaşmasına kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olacaktır.'' dedi.

Kaymakamımız İsmail Pendik ile birlikte öğrencilere hazırlanan hediyelerin dağıtılması ile birlikte program sona erdi.