Belediye Başkan Vekilimiz Aslan PALALI Şubat Ayı İlçe Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Misak-ı Milli Konferans Salonunda 2018 yılının ilk İlçe Koordinasyon Toplantısına İlçe Kaymakamımız İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Vekili Aslan PALALI, Jandarma BölükKomutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Belediyemiz Müdürleri, Tüm Daire Amirleri, Muhtarlarımız, Sivil Toplum Temsilcileri, Yerel Basın Temsilcileri ve Vatandaşlarımız katıldı.

İlçemiz için yapılan ve yapılması planlanan konular görüşüldü vatandaşlarımızın sorunları dinlenerek çözüm arandı.

Toplantıda söz alan Belediye Başkanımız Vekilimiz Aslan PALALI ''Kış döneminin başlaması ile kar yağışına rağmen yaylacı vatandaşlarımızda dahil vatandaşlarımızın herhangi bir sorun yaşamadığı hizmetin herkese ulaştığını kimsenin mağdur olmadığını ve olmaması için belediyenin imkanlarını var gücümüzle kullanacağız.'' dedi.

Ayrıca silahlı kuvvetlerimizin yürüttüğü Afrin operasyonunu değerlendiren Belediye Başkan Vekilimiz Aslan PALALI '' Ülkemizin bu operasyondan alnının akı ile şehit vermeden bitirmesi temennisinde bulundu.

Biz bu ülkeyi kurarken, kurtuluş savaşını verirken, Cumhuriyeti ilan ederken, Kıbrıs Barış Harekatını yaparken hep beraber omuz omuza mücadele ederek mücadelemizi kazandık. Birlikteliğimiz ülkemiz için tehlike oluşturan emperyalistlerin o bölgede konuşlanmasına izin vermeyecektir. Aslında geç kalınmış bir operasyon olduğunu belirten PALALI: tek dileğimiz şehit haberlerinin gelmemesi ve halkların bu operasyondan etkilenmemesi.

Bu duygu ve düşüncelerle Nurhak'ta oluşan bu görüntünün tüm Türkiye'de oluşmasını istediğini belirterek 'Yurtta sulh cihanda sulh'' şiari ile Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduğu tam bağımsız laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti emperyalistlere yem edilmeyecektir ve bu halk hep birlikte yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle toplantıya katılan herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım.'' dedi.