Belediye Başkan Vekilimiz Aslan PALALI İlçemizde İncelemeler Yaptı

Belediye Başkan Vekilimiz Aslan PALALI ilçemizde hali hazırda devam eden faaliyetler ve yapılması planlanan yerleri kontrol ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Önce tatlar kasabasında incelemelerde bulunan PALALI, belediye başkan yardımcımız Eyüp Deli , belediye meclis üyemiz Emirhan CERİT ve mahalle muhtarı İsmet GEVREK ile birlikte yapılması planlanan yolların durumunu kontrol etti.

Pınarbaşı mahallemizde yapılan çocuk oyun alanı vellice yol durumu pınarbaşı merkez hıdırlar kilitli parke döşeme işleri pınarbaşı dere ıslahı çalışmaları kontrol edilerek bir an önce bitmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi. Ekmek yapan mahalle halkının davetini geri çevirmeyerek yanlarına uğrayıp bir süre sohbet ederek ''YANIÇ'' pişirdi.