Belediye Başkan Vekilimiz Aslan PALALI Hançıplak ve Zillihan Mahallelerinin Su Sorununu Yerinde İnceledi

Belediye Başkan Vekilimiz PALALI Hançıplak ve Zillihan Mahallelerinden gelen vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinledikten sonra mahalle halkının sorunlarıyla ilgilenmek için Hançıplak ve Zillihan'a gitti.

Belediye Başkan Vekilimiz  PALALI ve KASKİ Nurhak Müdürü Ahmet TEKEL Köylülerimizin su sorunlarını yerinde inceledi, mahalle halkının sorunlarını dinlediler, vatandaşlarla çözüm önerileri arandı ve nasıl bir çözüm yolu izlenmesi gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.Bir hafta sonrası çalışmalara başlanacağının bilgisini aldı ve halkla paylaştı.

Zillihan mahallemizden Hasan ÖZDEMİR'in davetini geri çevirmeyen başkanımız, vatandaşımızın hanesini ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Mahallenin başka sorunları ile de bilgi alışverişinde bulunuldu.