Başkanımızdan Miniklere (Cumhuriyet Anaokulu) Ziyaret

Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş Kullar mahallemizdeki Cumhuriyet anaokuluna ziyarette bulundu. Anaokulu öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden Başkanımız Akkuş, minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Eğitim hayatının başında olan öğrencilere başarılar diledi.
     Okul müdiresi Rumeysa Çakır'dan okul hakkında bilgi alan Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Marangoz, şube müdürleri Erdem Hurman, Hüseyin Sevin ve Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Olgunsoy eşliğinde okulu gezdiler.

Fiziki ve Eğitim koşulları oldukça iyi olan okulun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkanımız Akkuş, “Bugünün minikleri yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak tüm imkânlarımızı kullanırız. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek  oluruz dedi.”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Marangoz ve Okul Müdiresi Rumeysa Çakır, Belediyemiz tarafından Okullarına yapılan katkılarından dolayı Başkanımız Akkuş’ a teşekkür ettiler. Öğrenciler tarafından hazırlanan el işi çiçek başkana minikler tarafından hediye edildi.