Başkanımız Şehit ve Gazi Yakınları İle Buluştu

Nurhak Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen yemek proğramına İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK, Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet AKKUŞ, Garnizon Komutanı Jan. Yzb. Fatih TORUN, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin AKDOĞAN'ın yanı sıra Mahalle Muhtarlarımız, Siyasi Parti temsilcileri, Şehit aileleri ve yakınları , Gazilerimiz ve yakınları, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu yemekte birlik-kardeşlik mesajları verildi. Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ; ''Nurhak Belediyesi olarak şehit aile yakınlarının, gazilerimizin ve ailelerinin her türlü sıkıntılarına ortak olduğunu, çözüm yollarında mutlaka katkıda bulunacağını belirtti.''.

Yemek sonrası bir süre şehit aileleri ile sohbet eden başkanımız proğramı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti.