Başkanımız Nurhak İlkokulu Öğrencilerinin Hazıladığı Etkinliğine Katıldı

Nurhak İlkokulu 2/A sınıfı öğretmeni Tümay KINACI ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu ''Paylaşmak Güzeldir'' konulu etkinliğe İlçe Kaymakamımız İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ,Nurhak İlkokulu Müdürü Bülent PALTA, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet ATEŞ, diğer öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı.

Öğrencilerin paylaşmak güzeldir konulu sunumlarından sonra velilerimizin hazırlamış olduğu yöremize ait birbirinden güzel lezzetler hep beraber katılımcılar ve öğrencilere sunuldu.Başkanımız etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini sundu ve öğrencilerimize paylaşmanın güzelliğiyle ilgili nasihatlar da bulundu.