Başkanımız Kullar Kasabamızda Fidan Dikme Etkinliğine Katıldı

Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ orman haftası kapsamında İlçemizde ağaçlandırma çalışmalarına katkı için Kullar Kasabamızda ki ağaç dikme etkinliğine katıldı.

İlçe Kaymakamımız İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ , sivil toplum kuruluşları, kamu kurum müdür ve daire amirleri , vatandaşlarımız ve Kullar Süleyman Şahin İlkokulu Öğretmenleri ve öğrencilerinin yoğun katılım gerçekleştirdiği etkinlikte binlerce fidan toprakla buluştu.