Başkanımız Karaçar İlkokuluna Ziyarette Bulundu
Belediye başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında ''Liderlik'' teması konusunda öğrencilerle buluştu. Öğrencilere mesleği olan avukatlık hakkında bilgiler sunarak, adalet, kanunlarımız, devletimiz ve mahkemelerimiz hakkında bilgiler verdi. Sınıflarda söyleşinin başında ''Kimler Avukat olmak ister?'' sorusuna bir iki kişi parmak kaldırırken söyleşi sonrası avukat ve hukuk okumak isteyen öğrenci sayısı onları buldu.

Liderlik konusunda başkanımız kendine örnek aldığı iki lider olduğunu belirterek; başta ülkemizi çok zor şartlarda yeniden kurarak gençlerimize yarınlarımıza umut olan Mustafa Kemal ATATÜRK ve adaleti ile hepimizde ayrı bir yer edinen Hz. Ömer olduğunu belirtti. Öğrencilerimize ''Mustafa Kemal'in ülkü ve inkılapları çizgisinden şaşmadan, Hz. Ömerin adaletini vicdanlarımızdan eksik etmeden çok çalışarak ülkemizi hak ettiği yerlere getirmek sizlerin görevi ve bunu başaracağınıza inanıyorum.'' dedi.