Başkanımız İlhami Bozan Tebrikleri Kabul Ediyor

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak göreve resmen başlayan Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan’ a tebrik ziyaretleri devem ediyor.
         Halkımızın teveccühü ile seçimlerden galip gelerek Nurhak Belediye Başkanlığı’na seçilen İlhami Bozan’a toplumun tüm kesimlerinden “hayırlı olsun” ziyaretleri yapılıyor. Kamu kurumlarından, sivil toplum örgütlerine, muhalle muhtarlarına kadar yaşlısından gencine Başkanlık Makamı ziyaretçi akınına uğruyor. Vatandaşları makamında ağırlayan Başkan Bozan, bir taraftan dertleri dinliyor diğer taraftan da tebrikleri kabul ediyor.
          Nurhak’ın yeni Belediye Başkanı İlhami Bozan’a görevinin hayırlı olmasını dileyen vatandaşlar başarılar diledi. Ziyaretlerde konuklarıyla yakından ilgilenerek kucaklaşan Başkan Bozan ise halkımızın gösterdiği ilgiye layık olacaklarını ifade ederek "vatandaşlarımızla iç içe birlik ve beraberlik içerisinde vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.