ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan nutuk2 nutuk1 manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 KOLANYA K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Başkanımız İlhami Bozan Mahalle Meclis Toplantılarına Başladı
     Nurhak Belediye Başkanımız İlhami Bozan mahalle meclisi toplantılarına başladı. Başkanımız Bozan Biçin Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu.
     Biçin mahallesi meydanında gerçekleştirilen Mahalle Meclis Toplantısına Belediye Başkanı İlhami Bozan, Meclis Üyesi Mehmet Güzel, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.
     Önümüzdeki beş yıl boyunca en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz diyen başkanımız, Biçin mahallesinin sorunları, ihtiyaçları ve varolan potansiyellerini mahalle sakinleri ile beraber değerlendirdiler.

Toplantı sonrası mahalle sakinleri başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.