Başkanımız İlhami Bozan Çocuklarla Ağaç Dikti

Belediye Başkanımız İlhami Bozan, orta göz mesire alanını ziyaret etti. Burada bulunan çocukların yanına giderek birlikte ağaç diktiler ve bakımlarını yaptılar. Kendisini büyük bir memnuniyetle karşılayan çocukların duyarlılığını takdir eden Başkanımız Bozan, minik çocuklarla güzel bir söyleşi yaptı.
       Minik çocukların sıcak ilgisinden çok etkilenen Başkan Bozan, her yaştan çocukların çeşitli aktivitelerde bulunmak üzere okulları daima ziyaret programına aldığını, onlarla birlikte geleceğin doğasına katkı amacıyla ağaç dikme kampanyalarını belediye olarak da sürdüreceklerini belirtti. Çevre bilincinin çocuklara çok küçük yaşlardan itibaren kazandırılmasının çok önemli olduğunu ifade eden Başkanımız Bozan, çocukların eğitiminin bir bütünlük arz ettiğini ve onlarla birlikte çevre duyarlılığını arttırıcı çalışmaların her fırsatta sürdürülmesi gerektiğini vurgulayarak, minik çocuklara teşekkür etti.