13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Başkanımız İlhami Bozan Çocuklarla Ağaç Dikti

Belediye Başkanımız İlhami Bozan, orta göz mesire alanını ziyaret etti. Burada bulunan çocukların yanına giderek birlikte ağaç diktiler ve bakımlarını yaptılar. Kendisini büyük bir memnuniyetle karşılayan çocukların duyarlılığını takdir eden Başkanımız Bozan, minik çocuklarla güzel bir söyleşi yaptı.
       Minik çocukların sıcak ilgisinden çok etkilenen Başkan Bozan, her yaştan çocukların çeşitli aktivitelerde bulunmak üzere okulları daima ziyaret programına aldığını, onlarla birlikte geleceğin doğasına katkı amacıyla ağaç dikme kampanyalarını belediye olarak da sürdüreceklerini belirtti. Çevre bilincinin çocuklara çok küçük yaşlardan itibaren kazandırılmasının çok önemli olduğunu ifade eden Başkanımız Bozan, çocukların eğitiminin bir bütünlük arz ettiğini ve onlarla birlikte çevre duyarlılığını arttırıcı çalışmaların her fırsatta sürdürülmesi gerektiğini vurgulayarak, minik çocuklara teşekkür etti.