13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Başkanımız İlhami BOZAN “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Nurhak Belediye Başkanımız İlhami BOZAN  “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkanımız İlhami BOZAN mesajında; “Engelli bireylerimizi topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için, hepimizin yapabileceği birçok şey var. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.

Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba gösterilmesi gerek birey olarak gerekse devlet ve toplum olarak temel sorumluluğumuzdur.

Bu bağlamda Nurhak Belediyesi olarak öncelikle engellileri kurumsal bir yapıya oturtmak ve engellileri güçlü kılmak için engelliler derneği kurma çalışmalarını başlattık. Engelli ve engelli yakınlarına seminer verdik. Başvurusunu yapmış olduğumuz “Engelli ve Engelli Yakınları Yardımlaşma Derneği” en kısa zamanda hayata geçireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutluyor engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini, sevgi ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum.” dedi.