Başkanımız İlçe Koordinasyon Toplantısına Katıldı
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ İlçe Koordinasyon Toplantısına katıldı. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, tüm daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen toplantıda önce Nurhak ilçesinin sorunları konuşuldu ve sonra çözüm yolları arandı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu ve vatandaşların sorunlarını doğrudan anlattığı toplantıda; Başkan AKKUŞ, Belediyemiz sorumluluğunda olan veya olmayan her türlü sorunun giderilmesi için belediyenin tüm imkanlarını kullanacağını ve belediyemizin her türlü yardım için vatandaşlarımızın hizmetinde olduğunu belirtti.