Başkanımız Barış Anneler Günü Proğramında

İlçemiz Barış Mahallesinde faaliyet gösteren Barış Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin organize ettiği Anneler Günü Etkinliği yöre haklının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Barış Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin başkanı Ali Paker ve Nurhak Belediye başkanı Ahmet Akkuş anneler gününün önemini belirten konuşmalar yaparak , annelerin değerlerini vurguladılar.

Belediye Başkanımız Akkuş : ''Her türlü zorluğa göğüs geren, her çilenin üstesinden gelen, sabır abidesi annelerimiz, en büyük değerlerimizdir.  Karşılıksız sevgileriyle bizleri büyüten annelerimizin haklarının ödenmesi asla mümkün değildir. Yemeyen yediren, giymeyen giydiren, büyük emeklerle bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü‘nü canı gönülden kutluyorum.'' dedi.
      Yerel sanatcıların müzik dinletisi ve yarışmalarla devam eden proğram, derneğin ikramları ile son buldu.