Başkan Vekilimiz Aslan Palalı Ve Encümenlerimiz Genel Durum Değerlendirmesi Gerçekleştirdi.

Nurhak Belediyesi haftalık  encümen toplantısı Belediye Başkan Vekilimiz Aslan PALALI Başkanlığında,  makamında encümen üyeleri ile birlikte  gerçekleştirildi.

İlçenin genel durum değerlendirilmesinde bulunularak, devam etmekte olan işlerin sıkıntısız bir şekilde bitirilmesi ve sorunların giderilmesi için yol haritaları belirlendi.

Encümen toplantısı sonrası Başkan Vekilimiz PALALI İle Birlikte; Belediye encümen üyelerinden Meclis Üyesi Garip DOĞAN, Emirhan CERİT ve  Belediye Bşk.Yrd. Eyüp DELİ İle birlikte belediyemizin çalışmalar yaptığı noktalarda, incelemeler yaparak halkında büyük beğenisini alan çalışmaları incelediler, çalışanları yerinde görüp ve çalışanlara kolay gelsin dediler .