Başkan Bozan Mahalle Muhtarlarımız İle 'Yerelde Hayvancılık' Toplantısı Gerçekleştirdi

Belediye Başkanımız İlhami Bozan geniş katılımlı muhtarlar toplantısı yaparak 'Hayvancılık Üretime Destek Projesi' kapsamında bilgiler verdi.

Nurhak Belediyesi Veteriner Hekimi Mehmet Ali KURT, 'Nurhak halkının en büyük geçim kaynağı olan hayvancılık için Başkanımızın talimatları doğrultusunda önceden belirlenen program dahilinde her ay düzenli olarak mahallelerimizde, muhtarlarında bize eşlik etmesi ile vatandaşlarla buluşarak hayvancılık üretimine katkı sağlamak için bilgilendirmelerde bulunacağız.'dedi.

Başkan Bozan 'Nurhak'da yerel üretim yapan vatandaşlarımızın yanında yer alabilmek, belediyemizin her anlamda yanında olduğunu göstermek için bu projeye başladık. Gerek tarım gerek hayvancılık alanında üretim yapan vatandaşlarımıza belediyemiz olarak imkanlar doğrultusunda yardımcı olmaya çalışacağız. Hayvancılık ile başladığımız projeler tarım ile devam edecek. Üreten bir Nurhak için emekçilerimizin her zaman yanında olacağız.' dedi.