8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Coşku İle Kutlandı

Nurhak Belediyesinin Sosyal etkinlikler kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği yoğun bir kalabalıkla büyük bir coşkuya sahne oldu. İlçe Kaymakamımız Sayın Cihat KOÇ, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, Sivil ve Siyasi Toplum örgütlerinin temsilcilerinin de katılımı ile çoğunluğunu Nurhak’lı kadınların oluşturduğu etkinliğe civar ilçelerden de katılan misafirlerimiz oldu.
       Etkinlikte Dünya Emekçi Kadınlar günü dolaysıyla konuşma yapan Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, kadın olmadan eşitlik, özgürlük ve barış olmaz diyen belediye başkanımız özgürlüğü hak eden toplumun gerçek emekçilerinin yılda bir gün değil yılın her günü hak ettiği değerin verilmesi gerektiğini belirterek tüm dünya kadınlarının, eşit haklarla toplumdaki yerlerini alabilmelerini belirterek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlarım dedi.
       Saat 18:00 de karanfil dağıtımı ile başlayan program saygı duruşu ve istiklal marşına müteakiben devam etti. Slayt gösterimi ve zeybek oyunu gösterimlerinin yapıldığı etkinlikte Aşık TEKİN’i den müzik dinletisi beğeniyle izlenerek, Nurhak türküleri ile sona erdi.