30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Büyük Taarruz'un 96'inci yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları saygıyla anıldı. 30 Ağustos Zafer bayramı kutlamalarına  İlçe Kaymakam Vekilimiz Fatih SAYAR, Belediye Başkan Vekilimiz Hacı FESLİ, kurum müdürleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Şehit yakınları ve Gazilerimiz, vatandaşlarımızın katıldı.
Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayan program, şehit ve gazilerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.Ardından tebrikleri kabul etmek için Kaymakamlık Makamına geçen  İlçe Kaymakam Vekilimiz Fatih SAYAR ve Belediye Başkan Vekilimiz Hacı FESLİ 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul ettiler.