13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
23 Nisan Nurhak'ta Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99’uncu yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla Nurhak Belediyesinin temsili Belediye Başkanı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri oldu.
Belediye Başkanımız İlhami Bozan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek koltuğu öğrencilere devretti. Temsili Başkanlarımız, programa alınarak gerçekleştirilmesi talebiyle istek ve projelerini dile getirdi.
      Belediye Başkanımız İlhami Bozan, “koltuğun asıl sahibi gençlerimizdir bizler sadece bu koltuğu gelecek nesile devredecek olan emanetçileriz. Sizlerde isteyerek çalışırsanız kendi halkınıza hizmet edebilecek üst düzey makamlara gelirsiniz ve bizlerde bunu görmekten büyük mutluluk duyarız” dedi. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirildikten sonra Cumhuriyet Meydanında 23 Nisan Kutlamalarına geçildi.
      Nurhak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, Belediyemizin ve diğer resmi kurumların katkıları ile Nurhak Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük coşku ile kutlandı.