23 Nisan Çoşkuyla Kutlandı
          Nurhak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, Belediyemizin ve diğer resmi kurumların katkıları ile Nurhak İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında büyük coşku yaşandı. Veliler ve öğrencilerin büyük keyif aldığı 23 Nisan bayramında herkes doyasıya coştu, eğlendi.
            Günün anlam ve önemine binaen konuşan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin MARANGOZ, yaptığı konuşmada; “23 Nisan’da bugünkü Cumhuriyet yönetimine kavuştuk. Bugünkü modern toplum yaşantımıza sahip olduk.” dedi.
            Konuşmaların ardından anasınıfı miniklerinin gösterileriyle başlayan etkinlikte, ilçedeki okulların tamamının şenlikte görev almaları eğlencenin okulların geneline yayılmasına neden olduğu gözlendi. İçerisinde birçok yarışma ve eğlencenin yer aldığı şenlik hem öğrencileri hem de davetlileri coşturdu.
     Öğrenciler tarafından okunan şiirler, dans gösterileri ile süslenen şenlikte minikler, doyasıya bir 23 Nisan Bayramı yaşadılar.

Nurhak İlköğretim Okulu bahçesindeki 23 Nisan Şenliğine; İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK, Garnizon Komutanı Jan. Yzb. Fatih torun, Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet AKKUŞ, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin AKDOĞAN ’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin MARANGOZ, şube ve okul müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.