2017 Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Belediye Meclisimiz, Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş'un Başkanlığında 2017 Ağustos Ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda gündem ve gündem dışı konular gündeme alınarak meclis üyeleri tarafından müzakere edilerek karara bağlandı.Belediyemiz müdürlüklerinin aylık çalışma raporları müdürler tarafından belediye meclisine okundu.Meclis üyelerinin , mahalle muhtarlarının ve vatandaşlarımızın öneri ve talepleri alındı.
Belediye başkanımız Ahmet AKKUŞ ilçemizde hizmet veren örnek iş yerlerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek kendilerini örnek iş yeri belgesi takdim etti. Başkan AKKUŞ:''İnsana değer veren çağdaş bir anlayışın ürünü olan iş yerinizde Nurhak'a yakışır hizmet verdiğiniz için, Nurhak halkı adına teşekkür ederiz.'' dedi.
Toplantı sonrasında Belediye Başkanımız meclis üyelerine ve vatandaşlarımıza toplantıya iştiraklerinden dolayı teşekkür ederek, toplantıyı bitirdi.