19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 99. Yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs Cumartesi günü Nurhak kaymakamlığı önünde, Atatürk anıtı'na çelenklerin konulması ile başlayan tören Nurhak Lisesi bahçesinde halkımızın yoğun katılımı ile devam etti.

İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK, Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet AKKUŞ, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amirinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin MARANGOZ, şube ve okul müdürleri, Kamu kurum ve kuruluşlarının müdür-daire amirleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, öğrencilerin hazırladığı şiirler okundu , gösteriler sunularak kutlamalar sona erdi.