19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde Kutlandı

Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 98. Yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs Cuma günü Nurhak kaymakamlığı önünde, Atatürk anıtı'na çelenklerin konulması ile başlayan tören Nurhak Kapalı Spor Salonunda Nurhak halkının yoğun katılımı ile devam etti.

İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK, Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet AKKUŞ, Garnizon Komutanı Jan. Yzb. Fatih TORUN, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin AKDOĞAN'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin MARANGOZ, şube ve okul müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, öğrencilerin hazırladığı şiirler okundu , gösteriler sunularak kutlamalar sona erdi.