13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Gerçek Makam Halkın Yanıdır. (Elbistan Gündem Haber)

“Gerçek Makam Halkın Yanıdır”

Kahramanmaraş’ın ilçeleri arasında CHP’nin tek ve son kalesi olarak bilinen Nurhak’ta 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Av. Ahmet Akkuş, başarılı hizmetlerinin yanı sıra, mütevazı kişiliği, sosyal yapısı, paylaşımcılığı ve halkla bütünleşmesi özellikleri ile takdir toplamaya devam ediyor. Kendini halkına adamış başkan görüntülerini yansıtan Başkan Akkuş, ev ziyaretleri ile gerçek yaşamın içinde yer alan ve kendisi için büyük anlam taşıyan buluşmalarına devam ediyor.

“Gerçek makam halkın yanıdır.” Bu sözler Kahramanmaraş’ın en uzak olmasına rağmen şirinliği, güzelliği ve insancıl yapısı ile bilinen Nurhak İlçesinin CHP’li Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş’a ait. CHP’den 3. dönem belediye başkanı seçilen ve halkın takdir ettiği bir konuma sahip olan Başkan Akkuş, gerçekleşen hizmetlerin yanı sıra halk buluşmalarına büyük bir önem veriyor. Sıcak, samimi, karşılıksız sevgi ve saygı gibi özellikleri yapısında barındıran Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, sık sık gerçekleştirdiği gerçek anlamda halk buluşmaları ile sıradan bir yaşam içinde buluna vatandaşlar ile evlerinde bir araya geliyor.

Geçtiğimiz günlerde bu güzel ve anlamlı ziyaretlerinden birini daha gerçekleştiren Başkan Akkuş, tek katlı ve 2 odalı halk evinde yaşayan vatandaşlar ile birlikte sohbet etti, yaşama dair paylaşımlar içinde bulundu. Sosyal anlamda zengin bir ekonomiye sahip olmaya Nurhak’ta vatandaşların yaşamına ortak olan Başkan Akkuş, sın ev ziyaretinde yaşlı yürek ve gönül dostları ile lekelenmemiş yaşama eşlik etti.
       Tüm güzelliklerini sade yaşam için yansıtan vatandaşlarla bir araya gelmelerini çok önemli ve gerçek bir yaşam paylaşımı olarak gördüğünü dile getiren Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, Kahramanmaraş’ta solun tek ve son kalesi olarak bilinen Nurhak’ta mütavazi yaşamını halkı ile paylaşırken yaptığı tespit ve değerlendirmeler ile dikkat çekiyor.
       Nurhak’ta karayolu, alt yapı, okul, adliye ve hükümet konağı, hastane, emniyet amirliği, spor sahası, sosyal tesisler, banka şubesi, yüksek okul öğretim kurumu gibi yaşamın ilk gereksinimlerinin ilçeye gelmesinde başrol oynayan, kültür festivalleri ile barışa katkı sağlayan Başkan Akkuş, şimdilerde ise doğalgaz’ın memleketine gelmesi için yine halkla bütünleşerek büyük ve önemli bir mücadele sergiliyor.

Daima halkla iç içe olan, vatandaşlarla birlikte hareket eden, ev ziyaretleri ile gönüllerdeki yerini koruyan Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, toprak zeminli bir halk evinde göçmen sobasının başında “Başkan”  değil “Vatandaş” duruşu ile çayını yudumlarken, kazandığı gönüllerin karşılığı şu sözlerle bir kez daha ortaya koyuyor:
       “Makamlar gelip geçicidir. Kimsenin tapulu malı değildir. Dünya malı dünyada kalır ve gerçek makam aslında halkın, insanın, vatandaşın ve dostun yanıdır.” Eee.. doğru söze ne denir? Yüreğine sağlık Başkan Akkuş, verdiklerinin karşılığı hep seninle olsun.